:: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL ::
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 

Odpowiedz do tematu :: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL :: Strona Główna » Główne » KF,UKF,UHF,VHF,SHF,EHF...... » Radia » Motorola DP1400
Motorola DP1400
Autor Wiadomość
majowy 
User



Imię: Grzegorz
Województwo: zachodniopomorskie
Częstotliwość: 19 Majowy
Znak: NAVCOM 1879
Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 81
Skąd: Szczecin
Wysłany: 26 Grudzień 2017, 17:45   Motorola DP1400

Dzień dobry Koledzy. Oczywiście pomyślności z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Mam nadzieję że spędziliście je spokojnie i rodzinnie.
Mam używaną Motorolę DP1400. Chciałbym ją ponownie zaprogramować. Kabelek działa, system urządzenie widzi niestety ginę na oprogramowaniu. Czy ktoś doradzi jakiej wersji użyć i gdzie zdobyć? Z góry dziękuję.
_________________
Grzegorz (Majowy)

MOBILNA: President Harry III ASC, Sirio SG-CB
BAZOWA: CRE 8900, Densei 2002, na balkonie Sirio Bumerang 27 A. Dodatkowo: Intek 520 Plus, Alan 42 Multi
 
 
faza 
Forumowy "Siejuch"


Województwo: zachodniopomorskie
Znak: 161 ZFC 009
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Kwi 2008
Posty: 949
Skąd: szczecin
Wysłany: 28 Grudzień 2017, 16:23   

A co tam chciałeś zaprogramować
I jaka to wersja
_________________

 
 
 
majowy 
User



Imię: Grzegorz
Województwo: zachodniopomorskie
Częstotliwość: 19 Majowy
Znak: NAVCOM 1879
Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 81
Skąd: Szczecin
Wysłany: 29 Grudzień 2017, 16:34   

No jeszcze się nie udało. Szukam programów. Są takie co się uruchamiają, ale radiotelefonu nie widzą. Motorola ma straszny bałagan z oprogramowaniem. Rozeznać się w ty trudno. Jak mi się uda dam znać.

Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim czytającym
_________________
Grzegorz (Majowy)

MOBILNA: President Harry III ASC, Sirio SG-CB
BAZOWA: CRE 8900, Densei 2002, na balkonie Sirio Bumerang 27 A. Dodatkowo: Intek 520 Plus, Alan 42 Multi
 
 
faza 
Forumowy "Siejuch"


Województwo: zachodniopomorskie
Znak: 161 ZFC 009
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Kwi 2008
Posty: 949
Skąd: szczecin
Wysłany: 30 Grudzień 2017, 02:44   

Nie odpowiedziałeś na moje zaptyanie
_________________

 
 
 
majowy 
User



Imię: Grzegorz
Województwo: zachodniopomorskie
Częstotliwość: 19 Majowy
Znak: NAVCOM 1879
Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 81
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2 Styczeń 2018, 17:39   

No jasne. Mam Motorola DP 1400. Wpisałem do tematu i już nie cytowałem.
_________________
Grzegorz (Majowy)

MOBILNA: President Harry III ASC, Sirio SG-CB
BAZOWA: CRE 8900, Densei 2002, na balkonie Sirio Bumerang 27 A. Dodatkowo: Intek 520 Plus, Alan 42 Multi
 
 
faza 
Forumowy "Siejuch"


Województwo: zachodniopomorskie
Znak: 161 ZFC 009
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Kwi 2008
Posty: 949
Skąd: szczecin
Wysłany: 3 Styczeń 2018, 05:36   

i dalej nic nie wiem :bang:
_________________

 
 
 
majowy 
User



Imię: Grzegorz
Województwo: zachodniopomorskie
Częstotliwość: 19 Majowy
Znak: NAVCOM 1879
Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 81
Skąd: Szczecin
Wysłany: 4 Styczeń 2018, 22:00   

Kolego miły. chciałem z tego radia zrobić np PMR. Mam jeszcze licencje na pasmo NAVCOM, więc to również. Najogólniej mówiąc chciałem zaprogramować je inaczej niż jest teraz. Czy jest jakoś jaśniej? W razie czego amamy swoje telefony :)
_________________
Grzegorz (Majowy)

MOBILNA: President Harry III ASC, Sirio SG-CB
BAZOWA: CRE 8900, Densei 2002, na balkonie Sirio Bumerang 27 A. Dodatkowo: Intek 520 Plus, Alan 42 Multi
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
:: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL :: Strona Główna » Główne » KF,UKF,UHF,VHF,SHF,EHF...... » Radia » Motorola DP1400


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.


:: Polecamy ::

:: Reklamy ::







Dodaj swoją reklamę