:: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL ::
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
 Ogłoszenie 
Informacja:
W związku z małą aktywnością forum myślę że czas się pożegnać...
W nocy 20/21 maj 2018r forum zostanie wyłączone.
Proszę zatem o skopiowanie wszelkich dla Was istotnych danych.
Niestety nie ma możliwości przekazania całości forum we władanie komuś innemu, ale jeżeli znajdą się chętni do stworzenia nowego, aktualnego forum to umożliwię użytkowanie domen aktualnie podpiętych pod te forum.
Dziękuję wszystkim za czasy świetności forum, za wspomnienia, za chwile miłe i mniej miłe też. Do usłyszenia!

Odpowiedz do tematu :: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL :: Strona Główna » Główne » KF,UKF,UHF,VHF,SHF,EHF...... » Radia » Motorola DP1400
Motorola DP1400
Autor Wiadomość
majowy 
User



Imię: Grzegorz
Województwo: zachodniopomorskie
Częstotliwość: 19 Majowy
Znak: NAVCOM 1879
Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 81
Skąd: Szczecin
Wysłany: 26 Grudzień 2017, 17:45   Motorola DP1400

Dzień dobry Koledzy. Oczywiście pomyślności z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Mam nadzieję że spędziliście je spokojnie i rodzinnie.
Mam używaną Motorolę DP1400. Chciałbym ją ponownie zaprogramować. Kabelek działa, system urządzenie widzi niestety ginę na oprogramowaniu. Czy ktoś doradzi jakiej wersji użyć i gdzie zdobyć? Z góry dziękuję.
_________________
Grzegorz (Majowy)

MOBILNA: President Harry III ASC, Sirio SG-CB
BAZOWA: CRE 8900, Densei 2002, na balkonie Sirio Bumerang 27 A. Dodatkowo: Intek 520 Plus, Alan 42 Multi
 
 
faza 
Forumowy "Siejuch"


Województwo: zachodniopomorskie
Znak: 161 ZFC 009
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Kwi 2008
Posty: 968
Skąd: szczecin
Wysłany: 28 Grudzień 2017, 16:23   

A co tam chciałeś zaprogramować
I jaka to wersja
_________________

 
 
 
majowy 
User



Imię: Grzegorz
Województwo: zachodniopomorskie
Częstotliwość: 19 Majowy
Znak: NAVCOM 1879
Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 81
Skąd: Szczecin
Wysłany: 29 Grudzień 2017, 16:34   

No jeszcze się nie udało. Szukam programów. Są takie co się uruchamiają, ale radiotelefonu nie widzą. Motorola ma straszny bałagan z oprogramowaniem. Rozeznać się w ty trudno. Jak mi się uda dam znać.

Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim czytającym
_________________
Grzegorz (Majowy)

MOBILNA: President Harry III ASC, Sirio SG-CB
BAZOWA: CRE 8900, Densei 2002, na balkonie Sirio Bumerang 27 A. Dodatkowo: Intek 520 Plus, Alan 42 Multi
 
 
faza 
Forumowy "Siejuch"


Województwo: zachodniopomorskie
Znak: 161 ZFC 009
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Kwi 2008
Posty: 968
Skąd: szczecin
Wysłany: 30 Grudzień 2017, 02:44   

Nie odpowiedziałeś na moje zaptyanie
_________________

 
 
 
majowy 
User



Imię: Grzegorz
Województwo: zachodniopomorskie
Częstotliwość: 19 Majowy
Znak: NAVCOM 1879
Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 81
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2 Styczeń 2018, 17:39   

No jasne. Mam Motorola DP 1400. Wpisałem do tematu i już nie cytowałem.
_________________
Grzegorz (Majowy)

MOBILNA: President Harry III ASC, Sirio SG-CB
BAZOWA: CRE 8900, Densei 2002, na balkonie Sirio Bumerang 27 A. Dodatkowo: Intek 520 Plus, Alan 42 Multi
 
 
faza 
Forumowy "Siejuch"


Województwo: zachodniopomorskie
Znak: 161 ZFC 009
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 02 Kwi 2008
Posty: 968
Skąd: szczecin
Wysłany: 3 Styczeń 2018, 05:36   

i dalej nic nie wiem :bang:
_________________

 
 
 
majowy 
User



Imię: Grzegorz
Województwo: zachodniopomorskie
Częstotliwość: 19 Majowy
Znak: NAVCOM 1879
Dołączył: 01 Paź 2013
Posty: 81
Skąd: Szczecin
Wysłany: 4 Styczeń 2018, 22:00   

Kolego miły. chciałem z tego radia zrobić np PMR. Mam jeszcze licencje na pasmo NAVCOM, więc to również. Najogólniej mówiąc chciałem zaprogramować je inaczej niż jest teraz. Czy jest jakoś jaśniej? W razie czego amamy swoje telefony :)
_________________
Grzegorz (Majowy)

MOBILNA: President Harry III ASC, Sirio SG-CB
BAZOWA: CRE 8900, Densei 2002, na balkonie Sirio Bumerang 27 A. Dodatkowo: Intek 520 Plus, Alan 42 Multi
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
:: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL :: Strona Główna » Główne » KF,UKF,UHF,VHF,SHF,EHF...... » Radia » Motorola DP1400


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników.


:: Polecamy ::

:: Reklamy ::







Dodaj swoją reklamę