Wysłany: 30 Lipiec 2010, 11:52 Ja slysze a inni nie
Mam taki problem, że inni mnie w ogóle nie słyszą a jak słyszą to ledwo co. Ja innych słyszę jak są blisko, ale na trasie nie ma opcji, żebym się czegoś dowiedział o drodze.
Myślałem, że to radio albo gruszka ale podmieniłem i dalej tak samo, więc zostaje wg mnie tylko antena. Czym może być to spowodowane? Da się to naprawić czy tylko wymiana anteny. Mój sprzęt to ML 145 i Alan 100. A antena ma dopiero 7 miesięcy.
Proszę o pomoc.
diabeelek, pisz na PW jestem z pogodnia, umówimy się podjedziesz się zobaczy
_________________ Biała kopcąca strzała: Alan 100+ coś na dachu chyba AT71 Wieloryb: Radio + MP3+Navi i coś się zamntuje w wolnej chwili Baza: kawałek drutu+radio+ zasilacz
w zapasie troszkę szpeju........
Komentatorzy z ramienia ONZ-tu się znaleźli? Jak kolega się skontaktuje to powiem co było, narazie się nie odezwał.
_________________ Biała kopcąca strzała: Alan 100+ coś na dachu chyba AT71 Wieloryb: Radio + MP3+Navi i coś się zamntuje w wolnej chwili Baza: kawałek drutu+radio+ zasilacz
Kabelek uszkodzony Antenka sprawna, wymiana kabelka i będzie elegansio