:: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL ::
FAQ  FAQ Mapa GoogleMapa Google Szukaj  Szukaj Użytkownicy  Użytkownicy Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu :: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL :: Strona Główna » Techniczne » Modyfikacje » Modyfikacja mikrofonów.
Modyfikacja mikrofonów.
Autor Wiadomość
Jarson75 
Stały bywalec
Jarson75

Imię: Jarek
Województwo: lubuskie
Wysłany: 24 Czerwiec 2009, 13:07   

Wiem kolego zadarłem tam z pewnym gościem który jest z tego co się domyśliłem dobrym kolegoą administratora i pewnie z tego taki problem ale nie mam zamiaru już tam zaglądać tu na tym forum mam wszystko czego potrzebuje. :lol:

BAZA- SUPER STAR 3900 CRT +PAN VOICE TOP 8600 + 5/8 & MASSEN FUTURA * 6

domel 
User

Imię: andrzej
Województwo: zachodniopomorskie
Wysłany: 10 Lipiec 2010, 17:13   

A jak zmodufikowac mikrofon ,azeby mozna bylo odsluchiwac podczas nadawania wlasna modulacje??z mozliwosci regulowania Glosnosci odsluchu? dziekuje jesli ktos pomoze

aroaro27 
User

Imię: Arek
Województwo: podkarpackie
Wysłany: 13 Lipiec 2010, 12:43   

kolego nie wiem co to ma na celu, ale jeśli zapniesz mic z wzmocnieniem to na 90% będzie się sprzęgać. w prosty sposób można odsłuchać modulację zapinając PA.
Pomysł taki ma zastosowanie w S9, i wierz mi że po podkręceniu wzmocnienia zaczyna "świergolić". Ciągle najlepszym sposobem ustawienia mica pozostaje solidny respondent.

:: Forum WWW.CBRADIO.SZCZECIN.PL :: Strona Główna » Techniczne » Modyfikacje » Modyfikacja mikrofonów.