moje pierwsze ( a wiec nie najnowsze) radyjko ktore mam do tej pory (co prawda w szafce nie w samochodzie) ale ktorego nie potrafie krytykować , mocne nie boi sie wysokiego swr i jak do tej pory niezawodne
Ja Ci mogę napisać co sądzę na temat tej antenki... Ale na tym forum nie wypada przeklinać Jak masz możliwość, to weź w zestawie z inną antenką, albo bez i dokup coś osobno
_________________ Mobil: Honda Civic V + President Johnny II ASC + President ML-145 + Farun FD 1818
Moja wersja gg nie obsługuje numerów większych niż 17 000 000 i nie mam zamiaru jej aktualizować
Co do onwy mk1 to nawet niema co dyskutować jedno z pierwszych radyjek ulubione przez kierowców tirów Do dzisiaj mój kolega w swoim zakładzie ma ich 5 pomimo zakupu kierowcom nowych radyjek oni i tak dalej używają onwy co niektórzy wymienili na unidena 510 no to o czymś świadczy ! Co do hustlera dość wdzięczna antena do przeróbki na dwa metry przerobiłem ich trochę wiadomo cena ! No ale trzeba powiedzieć ,że jest dobrą anteną w swojej cenie ,mankamentem hustlera jest papierowa cewka nie we wszystkich (więc jak się trafi) Zasięg 6km w gęstej zabudowie myślę ,że jest ok ! Pozdrawiam !